Transport caini

Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppCine suntem?

Suntem o firma care oferim clientilor nostri posibilitatea de a transporta animale de compania caini si pisici in diverse localitati din tara si Europa, in conditii de siguranta si igiena, conform legilor in vigoare. Sediul firmei este in Cluj-Napoca insa saptamanal ajungem ce putin o data pentru a prelua animalute in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Brasov,Sibiu, Targu Mures, Alba Iulia, Bistrita, Suceava, Iasi, Bacau, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara. Oferim seriozitate si conditii deosebite de transport pentru animalele dumneavoastra de compania. Autoutilitarele noastre sunt special echipate pentru a satisface orice cerinta de confort pe durata transportului. Temperatura umiditatea si luminozitatea oferita cainilor si pisicilor este conform specificatiilor.


Care sunt preturile practicate si ce criterii compun pretul

Preturile oferite pentru acest serviciu sunt avantajoase in comparatie cu cele existente pe piata. Pentru transportul inter preturile incep de la 30 euro, iar pentru transportul extern taxa minima este de 100 euro. Bineinteles pretul este compus dupa mai multe criterii cum ar fi distanta, greutatea cainelui, dar si perioada in care s-a facut rezervarea. Pretul este mult mai avantajos daca rezervarea este facuta cu minim 30 de zile inainte de data plecarii.

transport-utilitara

Din cine este compusa echipa?

Echipa noastra este compusa din trei persoane. Un medic veterinar care are responsabilitatea de a verifica cainii preluati si inspecta starea lor de sanatate pentru a ne asigura ca e durata calatoriei nu vom intapina probleme. Doi soferi care au efectuat cursul de ingrijire a animalelor pentru transportul de lunga durata.

Galerie Foto

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

Transport caini Anglia
Preturi avantajoase pentru RESCURED
Bucurii pentru intreaga familie
Animalutele calatoresc in siguranta
Transport caini in Europa
Transport autorizat

Mai multe fotografii puteti gasi pe pagina noastra de Facebook


plata