Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport Caini si pisici in Franta

De acum puteţi trimite câinele său pisica dumneavoastră în Franţa prin serviciu de curierat canin pe care vi-l punem la dispoziţie. Efectuam curse regulate de transport câini între România şi Franţa şi retur (Franţa - România) oferindu-vă condiţii deosebite pentru transportul internaţional de animale de companie.

În Franţa putem transporta câinele dumneavoastra în urmatoarele oraşe: Paris, Reims, Nancy, Marseille, Lyon, Bordeaux,Nantes şi multe alte oraşe ale haxagonului. Personalul calificat care va însoţi câinele până la destinaţie se va ocupa de bunăstarea animalului pe perioada efectuării transportului. Periodic câinele va fi hrănit şi adăpat asigurandu-i-se condiţii de igienă permanent. De asemenea autospecialele noastre sunt prevăzute cu sisteme de menţinere contantă a temperaturii şi sunt iluminate corespunzător. Cuştile de transport folosite sunt de diferite dimensiuni în funcţie de mărimea animalului, iar fiecare exemplar are suficient spaţiu la dispoziţie pentru a se putea relaxa în timpul deplasării.


Orase din care pot fi ridicati cainii si pisicile pentru transportul in Franta

Câinii şi pisicile care urmează a fi transportat în Franţa se pot prelua din România din următoarele oraşe: Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Braşov dar şi din alte oraşe învecinate acestora.

Dacă doreşti să trimiţi un câine sau o pisică în Franţa verifica mai intai dacă animalul corespunde cu toate cerinţele obligatorii pentru transportul internaţional Click aici pentru a vedea întreaga documentaţie pentru transport. Dacă ai la dispoziţie toate actele mentionate in pagina de documentaţie, poţi trece la capitolul rezervare. Mai jos vei găsi datele la care sunt organizate curse pentru transport câini în Franţa. Completează formularul de rezervare şi în 24 de ore vei fi contactat de unul dintre colegii sau colegele noastre pentru a stabili exact datele plecării.

Curse disponibile spre Franta

plata