Transport caini si pisici in Anglia

Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport animale de companie in Anglia

Efectuam curse regulate de transport caini si pisici pe ruta Romania - Anglia - Romania in conditii foarte avantajoase de transport pentru animalele de companie, dar si la preturi rezonabile.


Puteti trimite caini si pisici in urmatoarele orase englezesti: Londra, Luton, Oxford, Birminghan, Bistrol, Leeds, Liverpool, Manchester, Coventry dar si in alte destinatii la cerere putem efectua si livrari la adresa.
Autospecialele noastre de transport sunt autorizate si sunt inregistrate in Sistemul International Traces. Ne asiguram ca animalutul dumneavoastra va ajunge in Anglia in siguranta intrucat avem personal calificat care efectueaza acest serviciu, care se va ocupa de cainii si pisicile transportate cu responsabilitate si blandete. Conditiile de transport corespund atat in ce priveste spatiu oferit, suficient indiferent de dimensiunea cainelui, dar si in ce priveste temperatura si luminozitatea incaperii. Temperatura este mentinuta constanta de un sistem de climatizare independent de motorul masinii , iar lumina zi-noapte este simulata. Micii pasageri sunt hraniti si adapati pe durata calatoriei, iar igiena este intretinuta cu constiinciozitate de echipajul nostru.


Prin urmare puteti apela cu cu incredere la serviciile noastre de transport caini - pisici Anglia

Preluam caini si pisici pentru transport in Anglia

Cainii si pisicile pot fi preluate pentru transportul in Anglia din urmatoarele orase: Cluj-Napoca Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara, dar si alte orase din vecinatata acestora.
transport-anglia

Curse disponibile - transport Anglia

Conditii obligatorii pentru a se putea efectua transportul

Cainele trebuie sa aiba varsta minima de 3 luni si 3 saptamani pantru a putea parasi tara. Transportul cainelui sau pisicii se poate face numai daca animalutul are pasport international, are vaccinul antirabic efectuat de minim 21 de zile si are implantat microcip. Cainele trebuie sa detina si carnet de sanatata inseriat si sa fie inregistart in baza nationala de date. Un alt aspect deloc de neglijat. Cainii care vor fi transportati este necesar sa fie consultati de un medic veterinar care le va efectua o deparazitare interna si externa cu 24 ore inainte de plecare. Pentru informatii complete cu privire la documentatia necesara cainelui care urmeaza a fo transportat consulta pagina de documentatie

plata