Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport caini pisici Anglia

Efectuam curse regulate de transport caini si pisici pe ruta Romania - Anglia si retur Romania - Anglia in conditii foarte avantajoase de transport pentru animalele de companie, dar si la preturi rezonabile.


Putem efectua transport caini Anglia catre urmatoarele orase britaniceLondra, Luton, Oxford, Birminghan, Bistrol, Leeds, Liverpool, Manchester, Coventry, Milton Keynes, Rugby, Derby, Nottingham , Northampton, Leicester, Sheffield, Kent, Reading, Kettering, dar si alte destinatii la cerere putem efectua si livrari la adresa(door to door).
Autospecialele noastre de transport sunt autorizate la nivel european si sunt inregistrate in Sistemul Internation al Traces. Incepand din februarie 2021 firma noastra detine si licenta britanica eliberata de DEFRA astfel incat putem opera fara probleme rutele spre Anglia (UK). Ne asiguram ca animalutul dumneavoastra va ajunge in Anglia in siguranta intrucat avem personal calificat care efectueaza acest serviciu, care se va ocupa de cainii si pisicile transportate cu responsabilitate si blandete. Conditiile de transport corespund atat in ce priveste spatiu oferit, suficient indiferent de dimensiunea cainelui, dar si in ce priveste temperatura si luminozitatea incaperii. Temperatura este mentinuta constanta de un sistem de climatizare independent de motorul masinii , iar lumina zi-noapte este simulata. Micii pasageri sunt hraniti si adapati pe durata calatoriei, iar igiena este intretinuta cu constiinciozitate de echipajul nostru.


Prin urmare puteti apela cu cu incredere la serviciile noastre de transport caini - pisici Anglia.
Nu ezitati sa urmariti activitatea pe paginile noastre de Facebook, Instagram si Tik Tok (PetsGo.ro).


Transport animale de companie in Anglia

Cainii si pisicile pot fi preluate pentru transportul in Anglia din urmatoarele orase: Cluj-Napoca, Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Arad, Ploiesti, Targu Mures, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, dar si din alte localitati. Permanent cautam solutii pentru a putea prelua din orice locatie din Romania.

Curse disponibile spre ANGLIA

Transport autorizat de câini și pisici spre Marea Britanie (UK)

Preluam caini si pisici pentru transport in Anglia

Cainele trebuie sa aiba varsta minima de 4 luni (MINIM 16 SAPTAMANI IMPLINITE si REALE) pentru a putea calatori spre Anglia (UK). Transportul cainelui sau pisicii se poate face numai daca animalutul are pasport international, are vaccinul antirabic efectuat de minim 21 de zile si are implantat microcip. Atentie ordinea corecta este mai intai microcipare si apoi vaccinare antirabica, maxim cele doua se pot realiza in aceeasi zi. Cainele trebuie sa detina si carnet de sanatata inseriat si sa fie inregistart in baza nationala de date(RECS). Cainii care vor fi transportati este necesar sa fie consultati de un medic veterinar care le va efectua o deparazitare interna si externa, dar si controlul clinic cu 24 ore inainte de plecare. Pentru informatii complete cu privire la documentatia necesara cainelui care urmeaza a fo transportat consulta pagina de documentatie

plata