Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport caini Romania - Germania - caini si pisici

Curse periodice de transport caini Romania- Germania si Germania - Romania. Ne face placere sa va anuntam ca efectuam la preturi avantajoase transporturi de animale de compania caini si pisici intre tara noastra si Germania. In Germania putem livra caini sau pisici in mai multe orase printre care: Munchen, Dortmund, Berlin, Koln, Stuttgart, Nurenberg, dar si altele. Nu ezitati sa ne contactati daca ati dori sa trimite-ti un cainie sau pisica in alt oras, pentru a verifica daca se poate ajunge la respectiva destinatie.

Oferim conditii excelente de transport, axandu-ne pe confortul animalului de companie, astfel ca autospecialele noastre sunt climatizate corespunzator, oferind constant o temperatura indicata de normele DSV. De asemenea personalul care insoteste cainele la destinatie este calificat si are ca sarcina satisfacerea nevoilor animalutelor pe durata deplasarii, prin urmare cainele sau pisica este hranita si adapata de mai multe ori si i se asigura igiena corespunzatoare.


Orase din care pot fi ridicati cainii si pisicile pentru transportul in Germania

Animalutele care urmeaza a fi transportate in Germania, indiferent ca e vorba despre caini sau pisici se pot prelua din Romania din urmatoarele orase: Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti, Timisoara, Brasov dar si din alte orase invecinate acestora.

Daca doresti sa trimiti un caine sau o pisica in Germania verifica mai intai daca animalul corespunde cu toate cerintele obligatorii pentru transportul international Click aici pentru a vedea intreaga documentatie pentru transport. Daca ai la dispozitie toate actele mentionate in pagina de documentatie, poti trece la capitolul rezervare. Mai jos vei gasi datele la care sunt organizate curse pentru transport caini in Germania. Completeaza formularul de rezervare si in 24 de ore vei fi contactat de unul dintre colegii sau colegele noastre pentru a stabili exact datele plecarii.

Curse disponibile spre Germania

plata