Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport caini si pisici in Olanda

Efectuam curse regulate de transport caini si pisici pe ruta Romania - Olanda - Romania in conditii foarte avantajoase de transport pentru animalele de compania, dar si la preturi rezonabile.

Puteti trimite caini si pisici in urmatoarele orase din Olanda: Amsterdam, Rotterdam, Eindven, Utrecht, dar si in alte destinatii la cerere putem efectua si livrari la adresa.
Autospecialele noastre de transport sunt autorizate si sunt inregistrate in Sistemul International Traces. Ne asiguram ca animalutul dumneavoastra va ajunge in Olanda in siguranta intrucat avem personal calificat care efectueaza acest serviciu, care se va ocupa de cainii si pisicile transportate cu responsabilitate si blandete. Conditiile de transport corespund atat in ce priveste spatiu oferit, suficient indiferent de dimensiunea cainelui, dar si in ce priveste temperatura si luminozitatea incaperii. Temperatura este mentinuta constanta de un sistem de climatizare independent de motorul masinii , iar lumina zi-noapte este simulata. Micii pasageri sunt hraniti si adapati pe durata calatoriei, iar igiena este intretinuta cu constiinciozitate de echipajul nostru.

Prin urmare puteti apela cu cu incredere la serviciile noastre de transport caini - pisici Olanda


Orase din care pot fi ridicati cainii si pisicile pentru transportul Romania Olanda

Câinii şi pisicile care urmează să călătorească în Olanda  se pot ridica din ţară din următoarele oraşe: Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Braşov dar şi din alte oraşe învecinate acestora.

Dacă doreşti să trimiţi un câine sau o pisică din România în  Olanda verifica mai întâi dacă animalul corespunde cu toate cerinţele obligatorii pentru transportul internaţional Click aici pentru a vedea întreaga documentaţie pentru transport. Dacă ai la dispoziţie toate actele menţionate în pagina de documentaţie, poţi trece la capitolul rezervare. Mai jos vei găsi datele la care sunt organizate curse pentru transport câini în Olanda. Completează formularul de rezervare şi în 24 de ore vei fi contactat de unul dintre colegii sau colegele noastre pentru a stabili exact datele plecării.

Curse disponibile spre Olanda

plata