Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport caini Belgia

Va punem la dispozitie serviciu nostru de curierat canin intre Romania si Belgia si Belgia-Romania. Transport caini cu destinatia Belgia in conditii de siguranta si igiena conform normelor DSV in  vigoare. In Belgia putem efectua livrari in orase precum: Bruxelles, Charleroi, Gent, Antwerp dar si in alte orase.
Pe toata durata calatoriei cainii si pisicile sunt supravegheate de colegii nostri si li se asigura hrana si apa. De asemenea igiena este un capitol foarte importnat pentru noi, de aceea oridecate ori este nevoie asternutul animalutului este schimbat, pentru a i se asigura confort si conditii bune de transport. Custile de transport sunt spatioase si adaptate pentru dimensiunile fiecarui patruped. Pe toata durata deplasarii incaperea in care sunt animalutele este climatizata si se asigura o temperatura constanta optima pentru un astfel de serviciu. Iluminatul autospecialei  este efectuat conform normelor in vigoare, simulandu-se alternanta noapte zi.


Orase din care pot fi ridicati cainii si pisicile pentru transportul in Belgia

Câinii şi pisicile care urmează să călătorească în Italia  se pot ridica din ţară din următoarele oraşe: Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Braşov dar şi din alte oraşe învecinate acestora.

Dacă doreşti să trimiţi un câine sau o pisică din România în Italia verifica mai întâi dacă animalul corespunde cu toate cerinţele obligatorii pentru transportul internaţional Click aici pentru a vedea întreaga documentaţie pentru transport. Dacă ai la dispoziţie toate actele menţionate în pagina de documentaţie, poţi trece la capitolul rezervare. Mai jos vei găsi datele la care sunt organizate curse pentru transport câini în Belgia. Completează formularul de rezervare şi în 24 de ore vei fi contactat de unul dintre colegii sau colegele noastre pentru a stabili exact datele plecării.

Curse disponibile spre Belgia

plata