Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport caini si pisici Italia

Transportam in conditii de siguranta si igiena conform normelelor DSV caini si pisici in Italia. Ne face placere sa va anuntam ca serviciu nostru de curierat canin este disponibil acum si pentru Italia. In Italia putem livra caini sau pisici in mai multe orase printre care: Milano, Venetia, Roma, Torino, Firente, Padova, dar si altele. Nu ezitati sa ne contactati daca ati dori sa trimite-ti un cainie sau pisica in alt oras, pentru a verifica daca se poate ajunge la respectiva destinatie.Autospecialale noastre sunt dotate cu un sistem de climatizare care ofera cainilor si pisicilor o temperatura constanta pe toata durata deplasarii. De asemenea insotitorii patrupezilor vor avea grija ca animalutelor sa nu le lipseasca hrana si apa pe durata transportului. De asemenea igiena este elementara pentru confortul animalului. Personalul nostru este calificat pentru a avea grija de animalele avute in supraveghere.


Orase din care pot fi ridicati cainii si pisicile pentru transportul in Italia

Cainii si pisicile care urmeaza sa calatoreasca in Italia  se pot ridica din tara din urmatoarele orase: Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti, Timisoara, Brasov dar si din alte orase invecinate acestora.

Daca doresti sa trimiti un caine sau o pisica din Romania in Italia verifica mai intai daca animalul corespunde cu toate cerintele obligatorii pentru transportul international Click aici pentru a vedea intreaga documentatie pentru transport. Daca ai la dispozitie toate actele mentionate in pagina de documentatie, poti trece la capitolul rezervare. Mai jos vei gasi datele la care sunt organizate curse pentru transport caini in Italia. Completeaza formularul de rezervare si in 24 de ore vei fi contactat de unul dintre colegii sau colegele noastre pentru a stabili exact datele plecarii.

Curse disponibile spre Italia

plata