Suna acum: 0741175358 Scrie-ne pe WhatsAppTransport caini si pisici in Austria

Transportam câini şi pisici în Austria în condiţii de siguranţă şi igiena conform normelor DSV în vigoare pentru efectuarea acestui serviciu. Oferim servicii de curierat canin între Romania - Austria şi invers Austria - Romania period şi la preţuri accesibile. În Austria putem efectua livrări în următoarele oraşe: Viena, Graz, Linz, Innsbruck, Salzburg, dar şi alte oraşe.
Vă rugăm să ne contactaţi telefonic dacă doriţi să transportat un câine sau o pisică într-un alt oraş din Austria care nu este în lista de mai sus, pentru a verifica disponibilitatea respectivei rute.
Autospecialele noastre de transport oferă conform animăluţului dumneavoastră pe durata călătoriei. Cuştile sunt de diferite dimensiuni adaptate pentru mărimea fiecărui patruped, temperatura este constantă, iar iluminarea se face respectând ciclu zi-noapte. De asemenea colegii noştri care vor însoţi animăluţele până la destinaţie se vor îngriji ca acestea să fie hrănite şi adăpate periodic, iar igiena să fie asigurată permanent.


Orase din care pot fi ridicati cainii si pisicile pentru transportul in Austria

Câinii şi pisicile care urmează să călătorească în Olanda  se pot ridica din ţară din următoarele oraşe: Cluj-Napoca, Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Braşov dar şi din alte oraşe învecinate acestora.

Dacă doreşti să trimiţi un câine sau o pisică din România în  Olanda verifica mai întâi dacă animalul corespunde cu toate cerinţele obligatorii pentru transportul internaţional Click aici pentru a vedea întreaga documentaţie pentru transport. Dacă ai la dispoziţie toate actele menţionate în pagina de documentaţie, poţi trece la capitolul rezervare. Mai jos vei găsi datele la care sunt organizate curse pentru transport câini în Olanda. Completează formularul de rezervare şi în 24 de ore vei fi contactat de unul dintre colegii sau colegele noastre pentru a stabili exact datele plecării.

Curse disponibile spre Austria

plata